Egyszeri SEO szolgáltatás

Egyszeri SEO szolgáltatás

Egyszeri SEO szolgáltatás vagy havi díjas szolgáltatás? Melyikre  van valójában szükséged?

Egyszeri SEO szolgáltatás, bizony már ez is segít a Google helyezésed javításán.

Gondoltál már arra, milyen jó a konkurenciádnak, hogy naponta több ezren érkeznek a honlapjára? Nézed a honlapját és nem érted, miért van előtted a keresőkben? Vajon Nálad miért nem járt aznap egy látogató sem? Miért nem szerepelsz egyetlen kulcsszóra sem a keresőkben az első oldalon vagy az első helyeken?

Szeretnél jobb helyezést elérni a keresőkben? Jó lenne nagyobb látogatottság?

A jó hír az, hogy ez számodra is lehetséges.

Senki sem úgy született, hogy rögtön kapott egy jó helyezést a Google keresőjében.

A rossz hírem számodra az, hogy ezért bizony tenned is kell.

Bárki, aki azt állítja, hogy van egy szép új honlapod csak idő kell és előre kerülsz vele, tévesen állítja ezt. Honlapok milliói készülnek és azt biztosan Te is tudod, hogy az első találati oldalon összesen 10 szabad hely létezik, de azt is jelenleg elfoglalják a konkurens cégek. Bár jó, ha azt Tudod, senkinek sincs atombiztos helye, ha úgy érzed, hajlandó vagy tenni érte, bizony könnyen előfordulhat, hogy trónfosztást is elkövethetsz.

Elképzelted már magad az előkelő TOP 10- be?

Akkor már csak a két megoldás közül kell választanod:

 • Megtanulod a keresőoptimalizálást lépésről lépésre.
 • Felkéred a Burai Barbi SEO szakembert, aki elvégzi helyetted az egyszeri SEO szolgáltatást.

Az első választás esetén valóban nem kell a SEO árakkal foglalkoznod, hiszen magad végzed, viszont mélyebb ismereteket kell kötnöd és el kell merülnöd a technikai részletekben, írhatsz remek kódokat, foglalkozhatsz a tartalmi SEO- val és a honlapon kívüli SEO elemeivel.

A második választás esetén, ha felkérsz, szívesen leveszem a válladról ezeket a munkákat és az egyszeri SEO szolgáltatás megbízás esetén, SEO szakemberként elvégzem a keresőoptimalizálást. Így, Te tehermentesülsz ezek a feladatok alól és kizárólag a vállalkozás azon részével kell foglalkoznod, amiben egyébként is a legjobb vagy, irányíthatod cégedet.

Rendeld meg most, az egyszeri SEO szolgáltatást:

 

Elégedettségi garancia

 

 

 


    +  81  =  85

  Milyen előnyökre tehetsz szert, ha SEO szakemberként elvégzem az egyszeri SEO szolgáltatást a honlapodon?

  • Az elvégzett munkám során a helyezéseid javulnak a keresési találatok között, megelőzve a konkurens cégeket, helyet foglalhatsz az áhított első oldalon számtalan kulcsszó keresése esetén.
  • A honlapod a keresőoptimalizálás elvégzése után ingyenesen jelenik meg azoknak a látogatóknak, akik épp ilyen terméket, szolgáltatást keresnek, megspórolod az eddigi  fizetett hirdetésekre költött összeget. Ha még is tovább hirdetsz, az AdWords kedvezőbb árakat ajánl majd fel.
  • Látogatóid száma megnövekszik, számuk akár több száz, több ezerre emelkedhet.
  • A több látogató pedig nagyobb profitot eredményez.

   

   

  Egyszeri SEO szolgáltatás

  Hogyan működik az egyszeri SEO szolgáltatás?

  13+ 1 lépésben összefoglalom Neked

  ✅ Készítek egy ingyenes honlapelemzést, felmérem a jelenlegi helyzetet, honnan indulunk az egyszeri SEO szolgáltatással. Erről egy részletes jelentést készítek a számodra.

  ✅ Megvizsgálom a konkurencia honlapját, technikai, tartalmi elemzést végzek az első 5 honlapon a találati lista alapján vagy az általad megjelölt konkurens cégek honlapjain.

  ✅ Készítek egy reális tervet, milyen eredmény érhető el, ha elvégzem az egyszeri SEO szolgáltatást.

  ✅ Teljes mélységében megvizsgálom a honlapot, majd összeállítok egy listát, amelyben lépésről lépésre haladva lehet dolgozni (részben fejlesztői feladatok, részben tartalmi változtatások), így pedig látványos helyezés javulást elérni a keresőkben.

  ✅ Kidolgozásra kerül egy stratégia, a további lépések megvalósításához. Ennek hiányában hiába lesz elvégezve a keresőoptimalizálás, ha nem követi a megfelelő koncepció, az elért eredmények nagyon lassan, de várhatóan hátrébb csúsznak majd.

  ✅ Megkeresem azokat a hibákat, és lehetőségeket, amik az eddigi rossz helyezést okozták, vagy hiányuk miatt nem jöttek az eredmények.

  ✅ 10 aloldalra beállítom a title és meta leírást és megtanítalak a továbbiakban hogyan csináld, hogy kattintásra ösztönözd a látogatókat.

  ✅ Konkrét javaslatot kapsz 1-3 főoldali kulcsszóra.

  ✅ Kapsz egy listát a leghamarabb eredményt hozó kulcsszavakról, ezekkel akár 1-2 hónapon belül is látványos eredményeket érhesz el.

  ✅ További 30 olyan kulcsszót kapsz, amely havi több százas keresést jelent.

  ✅ Segítek megérteni, hogyan írj keresőoptimalizált szöveget, hogy a látogatók is szeressék, de a Google robot is értse.

  ✅ Rendbe teszem a belső linkeket, megtanítom a megfelelő horgonyszöveg használatát.

  ✅ Külső hivatkozások építése, 5 db olyan linket építek számodra, amely a Google szemében megfelel a természetes linképítésnek.

  +1 Bonus

  ✅ Segítek a közösségi média építésben és megfelelő használatában, honlapod erősödése érdekében.

   

  Nézzük mennyibe kerül számodra az egyszeri SEO szolgáltatás

  Mennyit fizetsz most különféle hirdetésekre (Adwords, Facebook, szaknévsor, újság hirdetések stb.)? Ha vállalkozásod megfontoltan és kellő szakértelemmel végzed, biztosan tisztában vagy, hogy ezeket a költségeket nem kerülheted el, hogy Tied legyen az üzlet. Ezek a hirdetési összegek éves szinten több száz ezer forintot kitesznek. És ezt minden évben megteszed és kifizeted.

  Az én ajánlatom ennél jóval kedvezőbb lehetőség a számodra.

  Az egyszeri SEO szolgáltatás díja összesen: 250.000,- Ft

  A SEO szolgáltatás díja egy átlagos honlap estében értetendő. Ettől mozoghat az árajánlat akár lefelé és fölfelé is. Egy egyszerűbb weboldal SEO audit összege lehet kevesebb, hiszen kevesebb aloldal, kevesebb tartalom, vagy kevesebb feltárni való hiba esetén én is rövidebb idő alatt végzek a weboldal tartalmával. Amennyiben egy több ezer aloldalas weboldalt kell átnéznem, az számomra is több munkaóra, a lehetséges hibák is arányosan nagyobb lehet, ezek feltárása minden esetben egyedi árajánlatot hoz magával.

  Tekintsd ezt az összeget befektetésnek a vállalkozásod érdekében, a várható profit megtöbbszörözésére. 

  Nincs további költség vagy apró betűs bekezdés.

   

  Mi a menete az egyszeri SEO szolgáltatás megrendelésének?

  1. Töltsd ki az űrlapot, add meg azokat a szükséges adatokat amivel indul el tudok indulni  a honlap elemzése során.
  2. Adj meg egy telefonszámot is, ahol pár szóban elmondom milyen további technikai adatra van szükségem az elemzés elkészítéséhez.
  3. Felmérem a honlapodat és megbeszélem Veled a várható eredményeket.
  4. Szerződéskötés esetén megküldöm az adatokat az utaláshoz. Áfa mentes körbe tartozom, így az Áfa visszaigénylésre nincs lehetőséged.
  5. Az utalás megérkezése után, késedelem nélkül, azonnal megkezdem a munkát a honlapodon.
  6. A keresőoptimalizálás során a fejlesztődnek is lesz feladata, kisebb technikai változtatások szükségesek, enélkül ma már nem lehet eredményeket elérni a keresőkben. Ezek néhány óra alatt elvégezhető feladatok a részéről. Ez azonban függ a honlapodon használt motortól, célpiac erősségétől, de maximum néhány tízezres fejlesztői díjjal számolhatsz.
  7. Segítek a keresőoptimalizált szövegek írásában, betanulásában.

   

  Egyszeri SEO szolgáltatás megrendelés:

   

  Elégedettségi garancia

   

   

   


     +  62  =  63

    

   Egyszeri SEO szolgáltatás