Keresőoptimalizálás, SEO

Keresőoptimalizálás - SEO

 

Keresőoptimalizálás – SEO

Keresőoptimalizálás (Search Engine Optimization, azaz SEO) a honlap megjelenését segíti  a SERP (Search Engine Results Page) – a keresőmotorok találati oldala, vagyis a keresőmotorban (pl. Google, Bing) – bármilyen kulcsszóra történő keresésre.

A keresőoptimalizálás során az organikus találatok vagyis a nem fizetett hirdetések (AdWords) közötti megjelenést segítjük a lehető legjobb helyekre hozni.

A keresőoptimalizálás egy hosszabb távon érvényesülő munka, ellenben a fizetett hirdetésekkel, amelyek azonnal előre hozzák a honlapot. Ennek hátránya azonban az, hogy amint a hirdetési kampány leállításra kerül, a honlap visszasorolódik az addigi helyezésére.

A keresőoptimalizálás vagyis a keresőkre optimalizálás a honlapon olyan munkát végez, ami lassabban térül meg, viszont tartós eredményeket ad a honlapnak. A látható eredmények akár 2-12 hónapot is igénybe vehetnek, attól függően milyen erős a konkurencia, milyen kulcsszavakat használunk, milyen keresés van rájuk.

A keresőoptimalizálás során 3 főbb területet érint a SEO szakember.

 • Technikai SEO: mennyire gyors az oldal, könnyen indexelhető-e, UX, mobilbarát stb.
 • On-site SEO (tartalmi SEO): a honlap tartalmi elemeinek vizsgálata ( title,meta description, URL, kulcsszavak használata, tartalom, képek optimalizálása stb.)
 • Off-site SEO (külső hivatkozások): külső hivatkozások vizsgálata, mennyi link érkezett az oldalra, honnan, milyen horgonyszöveggel.

Ebből tehát már látható, hogy a keresőoptimalizálás egy összetett feladat és nagyobb szakértelmet kíván. A Google több, mint 200 tényező alapján változtatja folyamatosan az algoritmusait, ezek követését és a Google irányelvek betartását kell előtérbe helyezni a keresőoptimalizálás során.

Keresőoptimalizálás – Minden online vállalkozásnak szüksége van rá

Akinek online vállalkozása van, valóban szüksége van a „talpon maradáshoz”, az egyre növekvő piaci versenyben, hogy az elsők között  az élmezőnyben szerepeljen a honlapja. A verseny nagy, hiszen az interneten több tíz millió honlap van jelen. A jó helyen való szereplés ma már döntő fontosságú a vállalkozás számára.

Google helyezés javítása, nagyobb látogatottság, több profit

Miért pont a Google? Staisztikai felmérések adatai szerint  Magyarországon a keresések több, mint 97%- a a Google keresőjében történik. Éppen ezért a kiadott releváns találati listán való jó helyezés a cél.

A felhasználók az első oldali találati lista alapján döntenek, hova kattintanak és csak néhányan nézik meg a második találati oldalt is. Az optimalizálás tehát a Google helyezések javítására törekszik, minél több kulcsszóra. A kulcsszavak mennyisége a vállalkozás tevékenységétől függően akár több ezer vagy még többre lehetséges.

A megfelelő kulcsszavak kiválasztása az egyik legfőbb alappillére a keresőoptimalizálásnak.  

A látogatók a keresőkbe kulcsszavak alapján keresnek és a kiadott találatok alapján döntenek, melyikre kattintanak. A jól optimalizált honlap nagyobb eséllyel fogja meg a látogatót, kattintásra ösztönzi és ezáltal látogatókat szerez a honlapra. Nő a látogatottság, az elköteleződés, ezáltal pedig nagyobb bevétel, profit várható.

Keresőoptimalizálás - SEO

 

Milyen  keresőoptimalizálás szolgáltatásokat vehetsz igénybe oldalamon?

 

 • Egyszeri SEO szolgáltatás: A már üzemelő honlap utólagos optimalizálása, a honlap egyszeri rendbetétele, stratégia felállítása a további feladatokról, hogy a honlap stabilizálja hosszútávon az elért eredményeket.
 • Havidíjas SEO szolgáltatás: Havi szinten dolgozom a honlappal, követem a folyamatos változásokat és ennek megfelelően finomítom a stratégiát és további újabb kulcsszavakra hozom fel a honlapot a keresőkben.
 • SEO tanácsadás: Az új és a már működő honlapok teljesítményének, eredményeinek megbeszélése, célok felmérése, realitása, és a felmerülő kérdések átbeszélése érthető nyelvezeten. Pontos és egyértelmű válaszok minden kérdésre.
 • SEO szövegírás, tartalomfejlesztés: A SEO szövegírás és tartalomfejlesztés kifejezetten célcsoport számára készül, értékes tartalmat ad a látogatóknak és a Google keresőrobot számára is.
 • Kulcsszókereső szolgáltatás: Egy alapos kulcsszó kutatás és a több száz akár ezer kulcsszó mind felhasználható a honlap tartalmában, így könnyedén kikerülhető a kulcsszóhalmozás és ez által a Google büntetés is. Táblázatban összefoglalva, keresési mennyiségekkel, felhasználási javaslatokkal.
 • Honlapelemzés, SEO felmérés: A honlap optimalizálásának lehetőségeit tárja fel, segítséget ad, miben kell változtatásokat végrehajtani ahhoz, hogy a keresőkben előkelőbb helyezést érjen el.

Az idő pénz,  és mindig az elsők nyernek !

Keresőoptimalizáláshoz  Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

Keress bizalommal.

 

Burai Barbi SEO szakember

Burai Barbi – SEO szakember

Elérhetőségeim:

Burai Barbi SEO szakember

Telefon: +36-30-242-94-94

E-mail: info@buraibarbi.hu

Honlap: Burai Barbi SEO szakember

Elégedettségi garanciaHa valóban azt szeretnéd, hogy ne csak honlapod legyen, de az profitot is termeljen:

 


    +  38  =  41

   

   

   

   

   

   

   

  Keresőoptimalizálás - SEO