Honlapkészítés

Honlapkészites - Honlapok utólagos keresőoptimalizálása

Honlapkészítés – Magán és céges weboldalak készítése

Online vállalkozásod van? Most tervezed az online jelenlétet? Egyetértek Veled, aki ma nincs fenn az interneten, olyan, mintha nem is létezne.

Honlapkészítés – Keresőkre optimalizált honlapok készítését vállalom rövid határidőre, azonnali kezdéssel.

 

Az interneten jelenlévő honlapok száma folyamatosan emelkedik, jelenleg már több milliárd honlap van jelen. A lakosság mára már nem a szomszédban érdeklődik, ha egy terméket vagy szolgáltatást keres, hanem az internetet használja. Magyarországon a legelterjettebb a Google keresője, a felhasználók 97%- a ezt a keresőmotort használja.

A vállalkozás alapvető célja tehát, hogy az elkészült honlap jól szerepeljen a Google keresőjében, a keresésekre kiadott találatok között az első oldalon, jó helyezést érjen el. Növelje a látogatottságot, hozzon potenciális vevőket, legyen nagyobb bevétel, magasabb profitot termeljen a vállalkozás.

A honlapkészítést Te rendeled, a Te tulajdonod lesz, viszont tudnod kell, hogy a  honlap a látogatók és a keresőrobotok számára készül. A keresőrobotok mutatják meg a honlapodat a látogatók számára, a látogatók pedig a honlapodon lévő termék, szolgáltatást iránt köteleződnek el és nem a konkurencia honlapján lévőket veszik igénybe.

Ha ezt nem így gondolod, ne is olvass tovább, nem én vagyok, akit keresel. Ha viszont hasonlóak a céljaid, akkor számodra is egy jól felépített, látogatottságot növelő, keresőoptimalizált honlapra van szükséged.

Milyen a keresőoptimalizált honlap?

A keresőoptimalizálás eredményességének elengedhetetlen feltétele a jól felépített, letisztult szabályos kódolású honlap. Számomra alapvető fontosságú a technika folyamatos fejlődésének követése honlapkészítés és keresőoptimalizálás terén. Ezáltal az általam készített honlapok rendelkeznek minden olyan technikai elemmel, amely a Google által is értékelt, hibamentes, tagolt, jól átlátható keresőoptimalizált weboldalakat jellemez.

Most biztosan meglepődtél, mert  a honlapkészítés keresése során nem sok helyen olvastál ilyeneket. A valóságban a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás két külön szakma és nem sokan végzik mindkettőt egyszerre. Te is azt gondolhatod, hogy az bőven elég, ha egy honlap szép design- nal rendelkezik. Ettől viszont még nem lesz több látogató, nagyobb profit a cégednek. Hiába szép és új, ha nem látható, nem szerepel jól a keresőkben, senki sem találja a több milliárd honlap közül.

Sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy várják a látogatókat a honlap elkészülte után és nem értik, miért nem termel nekik a honlap sem látogatókat, sem bevételt. Nem mondta el nekik senki, hogy optimalizálni kell a keresőkre, láthatóvá tenni a látogatók számára. Ez pedig már a SEO szakember szakterülete. Csak, hogy világos legyen számodra is, hogy két külön szakmáról beszélünk:

Ha bemész egy autókereskedésbe és veszel egy autót, az még nem jelenti azt, hogy ha az autó elromlik, a kereskedő javítja meg. Erre külön szakterület van, az autószerelő részleg. Pontosan így van ez a honlapkészítés során is, van aki felépíti és van aki optimalizálja a keresőkre. Szerencsés esetben, ha kellő körültekintéssel választasz, elvégezhető egyszerre mindez.

Honlapkészítés – SEO szakember

Burai Barbi vagyok,  SEO szakemberként  honlapkészítéssel is foglalkozom. A honlap készítése során már a kezdetektől figyelembe veszem a keresőrobotok szempontjait is és e szerint kerül felépítésre a honlap.

 

Honlapkészítés - Burai Barbi SEO szakember

 

Miben tudok segíteni számodra?

 • Honlapkészítés
 • Keresőoptimalizálás, SEO
 • Tartalomfejlesztés, SEO szövegírás
 • Kulcsszó keresés
 • Konkurencia elemzés, stratégia felállítás
 • Online marketing

 

 

Honlapkészítés – Keresőoptimalizálás

Mint már említettem ez bizony két külön szakma.

Megrendelheted a honlapod elkészítését egy ígéretes honlapfejlesztő vagy jó nevű cégtől és el is készíti Neked, a gond persze mindössze annyi, hogy csak annyit teljesít, amennyit megrendelsz. Honlapot kérsz és azt is kapsz. Teljesíti a feladatot maximálisan. Örül, hogy elégedett vagy, és örülök én is, mert bizony egy idő után, mikor nem érkezik látogató a weboldalra, megkeresel engem is,hogyan teljesíthetne jobban a honlap. Ekkor SEO szakember lévén elvégzem a szükséges optimalizálást.

De mond csak, nem szeretnéd, ha mindez egyszerre történne? Rögtön egy olyan honlap készülne, amely látogatottságot hoz és megfelel a keresőnek is?

A keresőoptimalizálás során sajnos nagyon gyakran találkozom olyan ügyfelekkel, akiknek a saját honlapjuk hozzáférését is korlátozták. A fejlesztő nélkül szinte semmit nem tudnak változtatni a honlapon. Így bizony egy állandó kiszolgáltatott viszony alakulhat ki a fejlesztő és a honlap tulajdonosa között.

Az általam elkészített honlapon teljes szintű admin hozzáférést adok és a továbbiakban a változtatásokat a honlap tulajdonosa is végre tudja hajtani, nincs szükség további munkák megrendeléséhez és munkadíj megfizetésre.

Fejlesztő segítsége nélkül lesz szerkeszthető:

 • Html title
 • Html meta description
 • Html h1- h6 tag
 • Nice URL beállítás
 • Html átirányítások
 • Képek alt és title elemeinek szerkesztése
 • Meta robots index, follow elemeinek szerkeszthetősége minden aloldalra
 • XML oldaltérkép

Nem kell már most megijedned, ezeket mind meg is tanítom hogyan kell. Viszont ezek használata nélkül esélyed sincs jól szerepelni a keresőkben. Sajnos, ha nincs keresőre optimalizálva a honlap, hozzáférés hiányában, ezek legtöbbször nincsenek is kitöltve.

Neked fontos, hogy a Google találati listájának az első oldalán szerepelj?

Nyilván Te is pénzből élsz, vállalkozásod profitot kell, hogy termeljen. Ehhez elengedhetetlen, hogy honlapodra sok látogató érkezzen, majd ott éljen a további lehetőségekkel, elköteleződjön, feliratkozzon, értékes vásárlóvá váljon. A keresőoptimalizált honlap segít Neked ebben, tekints rá úgy, mint egy befektetés a profit érdekében.

Az idő pénz!

Ez bizony az online jelenlétre is igaz. Fontos, hogy már a lehető leggyorsabban elkészüljön a keresőoptimalizált honlap.

Az nyer, aki az első.

A Google és a látogatók is tudják ezt. Az első oldal a keresőkben azé, aki tesz is érte. Jutalma nem marad el, értékeli a Google és a látogatók is hamarabb megtalálják.

Te tudod? Teszel is érte?

Vedd fel Velem minél előbb a kapcsolatot és kérj árajánlatot, hogy győztesként az első oldalon megjelenhess a keresési találatok között.

Honlapkészítés keresőoptimalizálással.

Ne felejtsd, mindig az elsők nyernek!

Honlapkészítés és az árak

Pontosan tudom, hogy egy induló vállalkozás számára az egyik legfontosabb tényező az ár kérdése. Tudom, hogy mindig a pénz az, amiből a legkevesebb áll rendelkezésre induláskor. Fontos azonban megérteni, hogy nem lehet kizárólag ez a döntő szempont. A honlapkészítés ára egy befektetés a várható nagyobb profit érdekében.

Honlapkészítés áraimat minden alkalommal a megrendelés igényihez alakítom, hiszen nem lehet általánosítani és érvényesíteni mindenre. Függ a megrendelt honlap méretétől, menük, aloldalak számától, képgaléria, űrlapok készítése, közösségi média integrálás, webshop készítés és még sok más lehetséges igénytől.

Vállalkozó révén törekszem a  a legkedvezőbb ár / érték arányú szolgáltatást biztosítani ügyfeleim számára.

Honlapkészítés – Keresőkre optimalizált honlapok készítését vállalom rövid határidőre, azonnali kezdéssel.

 

Honlapkészítés és keresőoptimalizáláshoz  Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

Keress bizalommal:

 

 

Elégedettségi garancia

     +  41  =  46