Burai Barbi – SEO szakember

Burai Barbi SEO szakember

Burai Barbi SEO szakember

Burai Barbi SEO szakember – Keresőoptimalizálás, SEO, Honlapkészítés, Honlapelemzés, SEO tanácsadás

 

 

 

 

KeresőoptimalizálássalSEO-val, SEO szakemberként foglalkozom, Burai Károlyné Barbinak hívnak.

2015- ben kezdtem a tanulmányaimat autodidakta módon, célom az volt, hogy én is vállalkozóvá váljak és sok év vendéglátózás után ezzel az  újabb kihívással saját céget alapíthassak. Hittem benne, hogy kitartással, önfegyelemmel, tudásvágyammal, ennyi év tapasztalattal a hátam mögött, nőként is megvetem a lában az online marketing világában.

Nem lehet pár szóban összefoglalni miből és mennyit lehet áldozni egy teljesen új szakma elsajátítására, de azt el tudom mondani, ha ott van az a cél, lehetséges elérni. Azt sem tudom elmondani hogy végeztem, hiszen a keresőoptimalizálás egy olyan munka, ahol nincs vége soha a tanulásnak. Ahhoz, hogy SEO szakemberként a legjobban között lehessek, folyamatos tanulás, fejlődés szükséges.

Amit azonban el tudok mondani azaz, hogy köszönöm a vendéglátásnak, hogy megtanította a szakmai alázatot, a munka szeretetét, a felelősségteljes munkát. Ezeket az értékeket viszem magammal a keresőoptimalizáláshoz, hogy SEO szakemberként is azzal foglalkozzam, amit szeretek és a segítségedre lehessek.

Burai Barbi SEO szakember oklevél

SEO szakemberként mit jelent számomra a keresőoptimalizálás?

 

Elhivatottságot, hogy SEO szakemberként a Te honlapodon végezzem a munkát, a nagyobb látogatottság és a jobb helyezések elérése érdekében.

 

HonlapSEO blogomon már olvashattál számtalan ötletet, tippet és tanácsot a keresőoptimalizálással kapcsolatban. Ezen a blogon nem kizárólag szakmai cikkeket találhatsz, nagyrészt inkább olyan vállalkozások számára írtam, akik olyan tudásanyagot keresnek, amelyek könnyen érthető leírások, szakkifejezések nélkül.

Miben tudok SEO szakemberként a segítségedre lenni?

 

 

Milyen előnyöket ad a SEO szakember szolgáltatások számodra?

 • A folyamatos informatikai fejlődéssel lépést tartok, az elavult technikák viszont nincsenek belém égve, lévén nincs évtizedekre visszanyúló szakmai múltam, a jelen érvényben lévő technikák és stratégiák alapján dolgozom.
 • Titoktartási kötelezettséget vállalok: a konkurenciádnak nem adom ki az elvégzett munkafolyamatokat.
 • A keresőoptimalizálás során kizárólag etikus technikai megoldásokkal dolgozom, a fekete kalapos (Black hat SEO) módszereit nem alkalmazom.
 • Kérhetsz SEO auditot a már meglévő honlapodra, a munkálatokat ott is utólagosan elvégzem.
 • SEO szövegírás, tartalomfejlesztés: megírom cikkjeidet és/vagy betanítalak a megfelelő keresőoptimalizált szövegírásra.
 • Szövegek szerkesztése: a már elkészült honlapszöveget átszerkesztem, hogy minden szempontból megfeleljen a keresőoptimalizálás feltételeinek.
 • Lehetőséget biztosítok külön munkafázisok megrendelésére is: szövegírás, linképítés, közösségi oldalak létrehozása, kezelése.
 • HTML fejlesztések: előfordulhat, hogy bizonyos keresőoptimalizálási beállításokat csak így lehet megtenni, ezt SEO szakember lévén elvégzem helyetted.
 • SEO konzultáció: e-mail vagy skype lehetőség konkrét kérdések esetén, lehetőséget biztosítok a segítségre.
 • Honlapkészítés során már az alap keresőoptimalizált technikákat beépítem a honlapba.
 • További marketing feladatok kidolgozásában is számíthatsz a segítségemre.
 • Az elvállalt munkát azonnal megkezdem, késlekedés nélkül.

 

Keresőoptimalizáláshoz  Seo szakembert keresel? Azonnal használható, gyors megoldások a Google irányelvei alapján.

 

Elégedettségi garanciaEredményes keresőoptimalizáláshoz SEO szakembert keresel?

Vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével:

 

 


  88  +    =  92